Piept de rață sotat cu ciuperci sălbatice
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Sânii de rață sotate cu ciuperci sălbatice ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 7,8 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 399 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vin, jumătăți de piept de rață, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Ciuperci sălbatice sotate cu spanac, Fasole Verde Sotată Cu Ciuperci Sălbatice, și Carne de porc cu ciuperci salbatice saut.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 F. Folosind un cuțit ascuțit, scorați pielea sânilor de rață în diagonală pentru a crea un model de diamant de 3/4 inch; se usucă.
Presărați rața cu sare și piper.
Încălziți tigaia mare și grea la foc mare.
Adăugați sânii de rață, cu pielea în jos. Gatiti pana cand pielea devine maro auriu intens, aproximativ 8 minute. Întoarceți rața; gatiti aproximativ 3 minute pentru mediu-rar.
Transferați pe foaia de copt cu ramă și păstrați la cald în cuptor.
Se toarnă toate picăturile, cu excepția a 1 lingură, din tigaie.
Adăugați ulei. Reduceți căldura la mediu-mare.
Adăugați ciupercile și șalotele și saut-ul până când ciupercile sunt fragede, aproximativ 8 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Adăugați vin și amestecați până când sucurile se îngroașă, răzuind bucățile rumenite, aproximativ 1 minut.
Așezați 1 piept de rață pe fiecare dintre cele 4 farfurii.
Se toarnă sosul de ciuperci, se presară pătrunjel și se servește.