Piept de rață sotat cu ciuperci sălbatice

Piept de rață sotat cu ciuperci sălbatice
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Sânii de rață sotate cu ciuperci sălbatice ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 7,8 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 399 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vin, jumătăți de piept de rață, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Ciuperci sălbatice sotate cu spanac, Fasole Verde Sotată Cu Ciuperci Sălbatice, și Carne de porc cu ciuperci salbatice saut.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 F. Folosind un cuțit ascuțit, scorați pielea sânilor de rață în diagonală pentru a crea un model de diamant de 3/4 inch; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
CuptorCuptor
2
Presărați rața cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Rață întreagăRață întreagă
3
Încălziți tigaia mare și grea la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați sânii de rață, cu pielea în jos. Gatiti pana cand pielea devine maro auriu intens, aproximativ 8 minute. Întoarceți rața; gatiti aproximativ 3 minute pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Rață întreagăRață întreagă
5
Transferați pe foaia de copt cu ramă și păstrați la cald în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
6
Se toarnă toate picăturile, cu excepția a 1 lingură, din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați ulei. Reduceți căldura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Adăugați ciupercile și șalotele și saut-ul până când ciupercile sunt fragede, aproximativ 8 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
9
Adăugați vin și amestecați până când sucurile se îngroașă, răzuind bucățile rumenite, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
10
Așezați 1 piept de rață pe fiecare dintre cele 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
11
Se toarnă sosul de ciuperci, se presară pătrunjel și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
PătrunjelPătrunjel
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate96
Revista