Piept de rață prăjit în tigaie cu sos de Sherry, miere și cimbru

Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Sânii de rață prăjiți cu sos de Sherry, miere și cimbru ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 440 calorii. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de rață cu piele, sherry, oțet de sherry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budincă de pâine și unt ca desert. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Piept de rață cu sos de coriandru cu miere, Piept De Rață Cu Afine Și Sos De Miere, și Piept de rață prăjit cu cimbru cu sos de vin portocaliu pentru rețete similare.