Piept de rață prăjit cu sos de prune

Piept de rață prăjit cu sos de prune
Pieptul de rață prăjit cu sos de prune ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 639 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $ 8.22 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 457 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la BBC Good Food necesită sâni de rață, șalotă, prune și unt. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este excelent. Încercați Piept de rață prăjit cu cimbru cu sos de vin portocaliu, Piept De Rață Prăjit Cu Rodie, și Piept De Rață Prăjit În Tigaie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru sos, prăjiți șalota în ulei timp de 5 minute sau până se înmoaie, dar nu este colorată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Subţire-Subţire-
2
Adăugați prunele și zahărul, amestecând câteva minute până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3
Adăugați vinul roșu și bulionul, apoi fierbeți timp de aproximativ 15 minute, amestecând ocazional, până se înmoaie și se îngroașă ușor. Păstrați cald sau lăsați la temperatura camerei până la o zi înainte de reîncălzire pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Între timp, încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scorați pielea sânilor de rață cu un cuțit ascuțit și condimentați bine cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Încălziți o tigaie antiaderentă și așezați sânii de rață, cu pielea în jos. Se prăjește timp de 6-7 minute, apoi se întoarce și se adaugă cimbru, anason stelat și unt. Lăsați acest lucru să se topească, ungând rața cu sucurile, apoi transferați totul într-o formă mică de prăjire și terminați la cuptor timp de 5-6 minute pentru roz sau 10-12 minute pentru bine făcut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Când rața este gata, ungeți din nou cu sucurile, apoi odihniți-vă 5 minute în timp ce terminați orice altceva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
8
Pentru a servi, feliați subțire fiecare piept de rață pe o placă de tocat. Aranjați pe fiecare farfurie împreună cu o lingură de cartofi cremați, o parte din sosul de prune și spanacul cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista