Piept de rață prăjit cu sos de prune

Piept de rață prăjit cu sos de prune
Pieptul de rață prăjit cu sos de prune ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 639 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $ 8.22 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 457 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la BBC Good Food necesită sâni de rață, șalotă, prune și unt. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este excelent. Încercați Piept de rață prăjit cu cimbru cu sos de vin portocaliu, Piept De Rață Prăjit Cu Rodie, și Piept De Rață Prăjit În Tigaie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru sos, prăjiți șalota în ulei timp de 5 minute sau până se înmoaie, dar nu este colorată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Adăugați prunele și zahărul, amestecând câteva minute până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3
Adăugați vinul roșu și bulionul, apoi fierbeți timp de aproximativ 15 minute, amestecând ocazional, până se înmoaie și se îngroașă ușor. Păstrați cald sau lăsați la temperatura camerei până la o zi înainte de reîncălzire pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Între timp, încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scorați pielea sânilor de rață cu un cuțit ascuțit și condimentați bine cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Încălziți o tigaie antiaderentă și așezați sânii de rață, cu pielea în jos. Se prăjește timp de 6-7 minute, apoi se întoarce și se adaugă cimbru, anason stelat și unt. Lăsați acest lucru să se topească, ungând rața cu sucurile, apoi transferați totul într-o formă mică de prăjire și terminați la cuptor timp de 5-6 minute pentru roz sau 10-12 minute pentru bine făcut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Când rața este gata, ungeți din nou cu sucurile, apoi odihniți-vă 5 minute în timp ce terminați orice altceva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
8
Pentru a servi, feliați subțire fiecare piept de rață pe o placă de tocat. Aranjați pe fiecare farfurie împreună cu o lingură de cartofi cremați, o parte din sosul de prune și spanacul cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista