Piept de rață la grătar cu chutney de Mango
Pieptul de rață la grătar cu chutney de Mango este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 265 calorii, 34G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru $ 5.04 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, chutney de mango și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 85%. Rețete similare sunt Piept De Rață Cu Chutney De Cireșe, Piept de rață cu chutney de ananas-cireș, și Piept De Rață Cu Salsa De Piersici Și Mango.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul. Scor pielea sânilor într-un model încrucișat; condimentează cu sare și piper. Grătați la foc mediu-mare 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți rață la un platou de servire, și se acoperă cu folie.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Se servește cu chutney de Mango.