Piept de rață cu salată Friscroume și vinaigretă de Port

Piept de rață cu frișcă salată și vinaigrette de Port ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 612 calorii, 51G de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $10.16 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână migdale, muștar dijon, frisone rupte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma migdalele, puteți urma acest fel principal cu Clafouti de cireșe proaspete cu migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salată Frisee cu nuci condimentate, pere, Cheddar de fermă și vinetă de Port, Piept de rață cu coacăze roșii și sos de Port, și Salată de piept de rață la grătar cu vinetă de șampanie-miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o mică tigaie ignifugă superficială în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Pat rață uscat și tăiați orice grăsime din părți. Scorați pielea de rață într-un model încrucișat la intervale de 1/2 inch cu un cuțit ascuțit, apoi condimentați cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Încălziți o tigaie medie grea (nu antiaderentă) la foc mediu-mare până când este fierbinte, apoi gătiți rața, cu pielea în jos, până se rumenesc și crocante, aproximativ 3 minute. Întoarceți și gătiți până când cealaltă parte este aurie, aproximativ 2 minute.
Se transferă în tigaie și se prăjește în cuptor până când un termometru cu citire instantanee introdus orizontal în centru înregistrează 135 km f, 10 până la 14 minute.
Se transferă pe o tăietură și se lasă să stea, acoperit lejer cu folie, 5 minute. (Temperatura internă va crește la cel puțin 142 de grade F.)
Se toarnă toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură, din tigaie, apoi se adaugă ulei și șalotă și se gătește la foc mediu, amestecând, până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Scoateți de pe foc și adăugați Port, apoi reveniți la căldură (Portul se poate aprinde) și gătiți, amestecând și răzuind bucăți maro, 1 minut.
Se ia de pe foc și se amestecă muștarul și sarea și piperul după gust.
Adăugați frisincrume, aruncând pentru a combina și presărați cu migdale.