Piept de rață cu salată Friscroume și vinaigretă de Port

Piept de rață cu salată Friscroume și vinaigretă de Port
Piept de rață cu frișcă salată și vinaigrette de Port ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 612 calorii, 51G de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $10.16 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână migdale, muștar dijon, frisone rupte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma migdalele, puteți urma acest fel principal cu Clafouti de cireșe proaspete cu migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salată Frisee cu nuci condimentate, pere, Cheddar de fermă și vinetă de Port, Piept de rață cu coacăze roșii și sos de Port, și Salată de piept de rață la grătar cu vinetă de șampanie-miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți o mică tigaie ignifugă superficială în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
2
Pat rață uscat și tăiați orice grăsime din părți. Scorați pielea de rață într-un model încrucișat la intervale de 1/2 inch cu un cuțit ascuțit, apoi condimentați cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Rață întreagăRață întreagă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
3
Încălziți o tigaie medie grea (nu antiaderentă) la foc mediu-mare până când este fierbinte, apoi gătiți rața, cu pielea în jos, până se rumenesc și crocante, aproximativ 3 minute. Întoarceți și gătiți până când cealaltă parte este aurie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se transferă în tigaie și se prăjește în cuptor până când un termometru cu citire instantanee introdus orizontal în centru înregistrează 135 km f, 10 până la 14 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
5
Se transferă pe o tăietură și se lasă să stea, acoperit lejer cu folie, 5 minute. (Temperatura internă va crește la cel puțin 142 de grade F.)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Se toarnă toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură, din tigaie, apoi se adaugă ulei și șalotă și se gătește la foc mediu, amestecând, până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
7
Scoateți de pe foc și adăugați Port, apoi reveniți la căldură (Portul se poate aprinde) și gătiți, amestecând și răzuind bucăți maro, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortPort
8
Se ia de pe foc și se amestecă muștarul și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MuștarMuștar
9
Adăugați frisincrume, aruncând pentru a combina și presărați cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
10
Serviți rața cu salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista