Piept de rață cu cidru-Farro Risotto

Piept de rață cu cidru-Farro Risotto
Reteta piept de rață cu cidru-Farro Risotto ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 8 și costă 2,33 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 355 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, bulion de pui cu mai puțin sodiu, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Porumb dulce, Goudan și Farro Risotto Plus încă 15 Farro-uri pe care le vei iubi pentru totdeauna, Farro Risotto, și Farro Risotto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti risotto, așezați farro într-un castron mare; acoperiți cu apă la 1 inch deasupra farro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea 30 de minute; scurgere.
3
Combinați bulionul și cidrul într-o cratiță mare; aduceți la foc mic (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
CidruCidru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se adaugă fenicul și se fierbe timp de 5 minute sau până se rumenesc ușor și se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
6
Scoateți feniculul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați farro și gătiți timp de 3 minute la foc mediu, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
8
Adăugați vin și gătiți timp de 5 minute sau până când lichidul este aproape absorbit, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
9
Adăugați amestecul de bulion, câte 1 cană, amestecând constant până când fiecare porție este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 35 de minute în total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
10
Adăugați până la 1 cană de apă după cum este necesar până când farro este al dente. Se amestecă fenicul, coaja de lămâie rasă, 1 linguriță sare, 1 linguriță piper și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
ScorțișoarăScorțișoară
FeniculFenicul
PiperPiper
FarroFarro
ApăApă
SareSare
11
Se ia de pe foc. Acoperiți și păstrați cald.
12
Pentru a pregăti rața, presărați rața cu 1/2 linguriță sare, cimbru și 1/4 linguriță piper negru; frecați cu usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
Rață întreagăRață întreagă
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
13
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Adăugați 4 jumătăți de sân și gătiți timp de 2 1/2 minute sau până se rumenesc. Întoarceți sânii și gătiți la foc mediu-mic timp de 5 1/2 minute sau până la gradul dorit de coacere. Repetați procedura cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și 4 jumătăți de sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
15
Serviți rața cu risotto farro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
Rață întreagăRață întreagă

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Castellani Chianti Annata. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Revista