Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de rață cu chutney de ananas-cireșe. O porție conține 250 de calorii, 24g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,86 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, oțet balsamic, cireșe tarte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Piept De Rață Cu Chutney De Cireșe, Piept de rață cu sos dublu de cireșe, și Piept de rață cu sos de cireșe dulci.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti chutney, combinați primele 9 ingrediente într-o cratiță; se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti 10 minute sau pana cand este siropos, amestecand frecvent; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Pentru a pregăti rața, încălziți o tigaie mare, grea, acoperită cu spray de gătit la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Presărați rața cu sare și pudră de cinci condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Sare
4
Adăugați rața în tigaie; gatiti 4 minute. Întoarce-l pe duck. Reduceți căldura la mediu și gătiți 6 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Așezați rața pe o tăietură; acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Folie De Aluminiu
6
Lăsați să stea 5 minute.
7
Tăiați rața în felii diagonale groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
8
Adăugați chutney și coriandru în tigaie; gatiti la foc mediu 1 minut, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.