Piept de rață cu chutney de ananas-cireșe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de rață cu chutney de ananas-cireșe. O porție conține 250 de calorii, 24g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,86 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, oțet balsamic, cireșe tarte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Piept De Rață Cu Chutney De Cireșe, Piept de rață cu sos dublu de cireșe, și Piept de rață cu sos de cireșe dulci.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti chutney, combinați primele 9 ingrediente într-o cratiță; se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti 10 minute sau pana cand este siropos, amestecand frecvent; se ia de pe foc.
Pentru a pregăti rața, încălziți o tigaie mare, grea, acoperită cu spray de gătit la foc mare.
Presărați rața cu sare și pudră de cinci condimente.
Adăugați rața în tigaie; gatiti 4 minute. Întoarce-l pe duck. Reduceți căldura la mediu și gătiți 6 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Așezați rața pe o tăietură; acoperiți ușor cu folie.
Tăiați rața în felii diagonale groase de 1/4 inch.
Adăugați chutney și coriandru în tigaie; gatiti la foc mediu 1 minut, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.