Piept De Rață Condimentat Sicilian Cu Rețetă De Portocale Conservată

Piept De Rață Condimentat Sicilian Cu Rețetă De Portocale Conservată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați pieptul de rață condimentat Sicilian cu rețetă portocalie conservată. Această rețetă face 4 porții cu 304 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, bucăți rupte dintr-un băț de scorțișoară, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Rețetă De Piept De Rață Afumat, Rețetă De Piept De Rață Braconat, și Piept de rață dezosat o L ' Orange.

Instrucțiuni

1
Pentru condimente: într-o tigaie mică de saut, prăjiți coaja de portocală uscată, semințele de fenicul, boia dulce, ardeiul roșu zdrobit, scorțișoara și boia afumată la foc mic, agitând tigaia ocazional, până când este parfumată, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Paprika DulcePaprika Dulce
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se lasă să se răcească scurt, apoi se macină fin într-o mașină de tocat condimente.Cu un cuțit ascuțit, tăiați sânii de rață cu exces de grăsime și marcați partea pielii raței într-un model de diamant, având grijă să nu tăiați până la carne. Întoarceți sânii și condimentați doar partea de carne a raței cu 1 lingură de condimente. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore și până la 24 de ore.Pentru SOS: folosind un cojitor de legume, cojiți portocala în fâșii largi, apoi sucați portocala; rezervați coaja și sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Rață întreagăRață întreagă
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
3
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Adăugați șalotele, condimentați ușor cu sare kosher și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt fragede, dulci și rumenite, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
5
Adăugați ardeiul roșu zdrobit și sucul de portocale și gătiți până când sucul se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
6
Adăugați bulionul de pui și fierbeți timp de 10 minute.Se amestecă rozmarinul, cimbrul, usturoiul și coaja de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Gât De PuiGât De Pui
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
7
Se ia de pe foc și se lasă să se absoarbă timp de 10 minute.Se strecoară sosul într-o cratiță mică, se aduce la foc mic la foc mediu-mare și se gătește până se reduce la o consistență plăcută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1
Încălziți un cuptor cu convecție la 300 F sau un cuptor convențional la 325 F. reîncălziți sosul dacă este necesar. Condimentează sânii de rață peste tot cu sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare de saut la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați sânii de rață, cu pielea în jos și gătiți pentru a reda încet grăsimea timp de 5 minute. Pe măsură ce grăsimea se acumulează, scoateți-o din tigaie înclinând tigaia și scoțând câteva cu o lingură. Când pielea este ușor rumenită, transferați tigaia în cuptor și gătiți până când este mediu-rar (125 km f pe un termometru citit instant), 8 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Scoateți tigaia din cuptor, răsturnați sânii și lăsați să se odihnească în tigaie timp de 10 minute. Între timp, într-o tigaie saut mediu, încălziți 1 lingură de ulei de măsline la foc mediu. Aruncați cu arpagicul și păstrați-l cald. Împărțiți feliile de portocale conservate între farfuriile de servire. Feliați sânii de rață pe lungime și așezați feliile deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Piept De RațăPiept De Rață
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Stropiți aproximativ 2 linguri de sos peste fiecare farfurie. Finalizați cu o stropire de sare de mare.Încercați aceste rețete de rață pe Food Republic: Duck Nuggets Recipe din noua carte de bucate le Pigeon
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Nuggets De PuiNuggets De Pui
PorumbelPorumbel
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Rață întreagăRață întreagă
6
Rețetă De Curry Cu Rață De Ananas
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Rață întreagăRață întreagă
7
Gătit Cu Vin: Rață Cu Cireșe În Rețetă Chianti
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Rață întreagăRață întreagă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista