Piept de rață ars cu glazură de miere de zmeură
Sânii de rață prăjiți cu glazură de zmeură-miere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 2 și costă $7.45 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 424 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, sâni de rață cu piele, miere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Piept De Rață Ars Cu Portocale De Sânge, Piept de rață ars cu Chutney de fructe de Port, și Piept de rață ars cu sos de vin roșu și Kumquats confiate.
Instrucțiuni
Uscați sânii de rață cu prosoape de hârtie și așezați-i pe o tăietură. Folosind un cuțit ascuțit, marcați un model de diamant cu lățimea de 1/2 inch prin pielea și grăsimea sânilor (nu tăiați mai mult de 1/4 inch adâncime). Condimentează generos pe ambele părți cu sare și piper.
Încălziți o tigaie din fontă la foc mediu-mare până când este fierbinte, aproximativ 4 minute.
Adăugați rața cu pielea în jos și gătiți netulburată până când pielea este crocantă și maro aurie, aproximativ 6 până la 7 minute. Reduceți căldura la mediu, răsturnați rața și gătiți până când un termometru cu citire instantanee introdus în centru înregistrează 165 km f, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Transferați pe o placă sau o placă de tăiat curată și cortul liber cu folie; pus deoparte.
Scoateți din tigaie toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime.
Adăugați zmeura și mierea și fierbeți la foc mediu, amestecând ocazional, până când zmeura începe să se descompună și sosul se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Transferați într-un castron mic rezistent la căldură, gustați și condimentați cu sare și piper, după cum este necesar.