Piept de rață ars cu glazură de miere de zmeură

Piept de rață ars cu glazură de miere de zmeură
Sânii de rață prăjiți cu glazură de zmeură-miere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 2 și costă $7.45 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 424 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, sâni de rață cu piele, miere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Piept De Rață Ars Cu Portocale De Sânge, Piept de rață ars cu Chutney de fructe de Port, și Piept de rață ars cu sos de vin roșu și Kumquats confiate.

Instrucțiuni

1
Uscați sânii de rață cu prosoape de hârtie și așezați-i pe o tăietură. Folosind un cuțit ascuțit, marcați un model de diamant cu lățimea de 1/2 inch prin pielea și grăsimea sânilor (nu tăiați mai mult de 1/4 inch adâncime). Condimentează generos pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Încălziți o tigaie din fontă la foc mediu-mare până când este fierbinte, aproximativ 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați rața cu pielea în jos și gătiți netulburată până când pielea este crocantă și maro aurie, aproximativ 6 până la 7 minute. Reduceți căldura la mediu, răsturnați rața și gătiți până când un termometru cu citire instantanee introdus în centru înregistrează 165 km f, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4
Transferați pe o placă sau o placă de tăiat curată și cortul liber cu folie; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Scoateți din tigaie toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați zmeura și mierea și fierbeți la foc mediu, amestecând ocazional, până când zmeura începe să se descompună și sosul se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
7
Transferați într-un castron mic rezistent la căldură, gustați și condimentați cu sare și piper, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Serviți sosul cu rața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Rață întreagăRață întreagă
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate73
Revista