Piept de pui și caserola de ciuperci

Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Piept de pui și caserola de ciuperci ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 180 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Un amestec de lapte, sare și piper, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piept de pui și caserola de ciuperci, Piept De Pui Caserola, și Vidalia / caserola cu piept de pui cu ceapă dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Turnați o rețetă în valoare de esență de ciuperci printr - o strecurătoare fină într-o tigaie de 4 până la 5 litri; aruncați ghimbirul. Puneți ciupercile într - o caserolă ovală superficială de 10 până la 11 inci (aproximativ 2 1/2 qt.).
Tăiați fiecare piept de pui pe jumătate orizontal în două bucăți mai subțiri.
Adăugați pui, 1/2 cană ceapă verde, capere, sherry, sos de soia și ghimbir la ciuperci; se amestecă și se întinde nivelul. Acoperiți bine caserola cu folie.
Coaceți puiul într-un cuptor 375 până când carnea nu mai este roz în centrul celei mai groase părți (tăiată la test), aproximativ 15 minute; păstrați cald.
În timp ce puiul se coace, adăugați cartofi și tarhon în bulionul de ciuperci. Se aduce la fierbere la foc mare; acoperiți și fierbeți până când cartofii sunt suficient de moi pentru a se zdrobi ușor, aproximativ 15 minute.
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare peste un bol.
Turnați lichidul înapoi în tigaie și puneți cartofii în castron.
Descoperiți carnea de pui și scurgeți sucurile în tigaie. Se fierbe lichidul la foc mare până se reduce la aproximativ 3/4 cană, 4 până la 5 minute. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb cu 1 lingură de apă și amestecați în lichid clocotit; amestecați până fierbe din nou și îndepărtați-l de pe foc. Întoarceți cuptorul să se fierbe.
Între timp, cu un masher de cartofi sau un mixer, amestecați cartofii până se omogenizează, adăugând suficient lapte pentru textura dorită. Împingeți puiul și ciupercile spre centrul caserolei pentru a lăsa un spațiu de 1 inch în jurul marginii. Puneți cartofii (sau țeava printr-o pungă de patiserie cu un vârf mare simplu sau stea) în spațiu.
Se toarnă sosul peste amestecul de pui.
Presărați cartofii cu brânză.
Se fierbe aproximativ 4 centimetri de la căldură până când brânza se rumeneste foarte ușor, aproximativ 4 minute.
Se presară cu restul de 1/4 cană de ceapă verde.
Adăugați sare și piper după gust.