Piept de pui învelit cu slănină și salvie
Sânii de pui înveliți cu slănină și salvie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 289 calorii, 29G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, slănină, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Piept de pui învelit cu slănină și salvie, Piept De Pui Învelit În Bacon, și Bacon Înfășurat Piept De Pui.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°. aburiți ușor un vas de copt de 9 pe 13 inci cu spray de gătit.
Presărați ușor puiul cu sare și așezați 2 frunze de salvie pe fiecare jumătate de piept de pui. Înfășurați o felie de slănină în jurul fiecărei bucăți de pui și puneți bucățile de pui în vasul de copt.
Coaceți până când puiul este gătit și interiorul înregistrează 74° pe un termometru citit instantaneu, aproximativ 40 de minute.
Transferați puiul într-un platou și acoperiți ușor cu folie pentru a se încălzi. Degresați grăsimea din sucuri în vasul de copt și turnați-le într-o cratiță mică.
Se pune la foc mediu-mare și se amestecă în făină până se formează o pastă, 1 minut.
Se amestecă în bulion și suc de lămâie și se aduce la fierbere. Reduceți focul la mediu și gătiți, amestecând constant, până când sosul este neted și îngroșat, aproximativ 2 minute.
Bateti orice sucuri care s-au acumulat pe platou în sos.
Se toarnă sosul peste pui și se servește.