Piept de pui umplut cu sos de rozmarin-portocaliu

Piept de pui umplut cu sos de rozmarin-portocaliu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sânii de pui umpluți cu pansament rozmarin-portocaliu. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 417 calorii, 25g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați măsline vindecate cu saramură, rozmarin, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Țuică și piept de pui portocaliu acoperit cu creveți umpluți, Piept De Pui Rozmarin, și Piept De Pui Rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați primele 5ingrediente în mini procesor până când măslinele și usturoiul sunt tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2
Transferați umplutura într-un castron mic; se condimentează cu sare și piper.Folosind vârful degetelor, slăbiți ușor pielea pe 1piept de pui, lăsând 1 parte lungă atașată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Întindeți 1/6 de umplutură peste carne sub piele.Trageți clapeta de piele pentru a acoperi; fixați clapeta cu știft metalic sau scobitoare. Repetați curămânând pui și umplutură. Aranjapui pe coacere cu margini mari sheet.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperă și Răcorește-te.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
1
Combinațiprimele 4 ingrediente într-un castron mediu.Treceți treptat în ulei, apoi măsline. Sezonîmbrăcarea după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Transferați 3/4 cană de pansament într-un castron mic;rezervați pentru servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Coat grill rack cu spray antiaderentși pregătiți grătar (căldură medie-mare).Împărțiți pansamentul rămas între 2cesti mici.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Stropiți puiul cu pansamentde la 1 cană. Aranjați pene portocalii pefoaie de folie; periați portocalele cu pansamentdin a doua ceașcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Pui la grătar până la fiert,stropind cu pansament de la prima cană șise întoarce ocazional, 12 până la 14 minute.Grătiți pene portocalii până se încălzesc și ușor carbonizate, întorcându-se și periajuladesea cu pansament din a doua ceașcă, aproximativ10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Transferați puiul și portocalele pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Se serveste cu reserved3 / 4 cana dressing.
1
Pentru a scoate cel mai mult suc dintr-o portocală, rulați fructele la temperatura camerei de-a lungul blatului cu palma mâinii înainte de a stoarce. Această tehnică va fisă lucreze pentru toate citricele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe CitriceFructe Citrice
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Revista