Piept de pui umplut cu Ricotta și șuncă

Piept de pui umplut cu Ricotta și șuncă
Sânii de pui umpluți cu Ricotta și șuncă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 43G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 394 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,8 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână șuncă deli, parmezan, ricotta și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Piept de pui umplut cu Ricotta și șuncă, Piept De Pui Umplut Cu Ricotta, și Ricotta, ciuperci și piept de pui umplut cu ierburi.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați ricotta, parmezanul, busuiocul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Clătiți puiul și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Tăiați o fantă de-a lungul marginii groase a fiecărei jumătăți de sân, formând un buzunar. Deschideți jumătățile de sân ca o carte și puneți câte o felie de șuncă în fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
4
Puneți 1/4 din amestecul de ricotta deasupra fiecărei felii de șuncă, apoi închideți puiul peste umplutură și fixați cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
5
Condimentează puiul cu sare și piper. Pui de dragare pe ambele părți cu făină până când este bine acoperit. Aruncați făina rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
6
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul și untul la foc mediu-mare până când untul se topește și începe să spumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați puiul în tigaie și gătiți 5 minute; răsturnați și gătiți pe a doua parte timp de încă 4 până la 5 minute, până când puiul nu mai este roz în interior (tăiat la test).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Se servește fierbinte.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista