Piept de pui umplut cu Ricotta și șuncă
Sânii de pui umpluți cu Ricotta și șuncă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 43G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 394 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,8 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână șuncă deli, parmezan, ricotta și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Piept de pui umplut cu Ricotta și șuncă, Piept De Pui Umplut Cu Ricotta, și Ricotta, ciuperci și piept de pui umplut cu ierburi.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați ricotta, parmezanul, busuiocul și usturoiul.
Clătiți puiul și uscați-l.
Tăiați o fantă de-a lungul marginii groase a fiecărei jumătăți de sân, formând un buzunar. Deschideți jumătățile de sân ca o carte și puneți câte o felie de șuncă în fiecare.
Puneți 1/4 din amestecul de ricotta deasupra fiecărei felii de șuncă, apoi închideți puiul peste umplutură și fixați cu scobitori.
Condimentează puiul cu sare și piper. Pui de dragare pe ambele părți cu făină până când este bine acoperit. Aruncați făina rămasă.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul și untul la foc mediu-mare până când untul se topește și începe să spumeze.
Adăugați puiul în tigaie și gătiți 5 minute; răsturnați și gătiți pe a doua parte timp de încă 4 până la 5 minute, până când puiul nu mai este roz în interior (tăiat la test).