Cupcakes cu ciocolată

Cupcakes cu ciocolată
Cupcakes cu chipsuri de ciocolată ar putea fi doar rețeta americană pe care o căutați. Pentru 26 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 7 g de grăsimi și un total de 192 de calorii. Această rețetă servește 30. Această rețetă de la Taste of Home are 27 de fani. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Un amestec de chipsuri de ciocolată semidulce, amestec de prăjituri, amestec de budincă de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 17%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cupcakes cu fulgi de ciocolată cu glazură cu așchii de ciocolată, cupcakes cu așchii de ciocolată {glazură cu unt maro de ciocolată} și cupcakes cu ciocolată cu glazură pufoasă cu mentă și ciocolată.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați amestecurile de prăjitură și budincă, apa, uleiul și ouăle; bate la viteza mica timp de 30 de secunde. Bateți la mediu timp de 2 minute. Se amestecă fulgi de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura Cu Ciocolata Sau VanilieGlazura Cu Ciocolata Sau Vanilie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Umpleți cu două treimi pahare pentru brioșe tapetate cu hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
3
Se coace la 375° timp de 18-22 minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate pe rafturi pentru a se răci complet. cupcakes de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Presărați cu chipsuri suplimentare dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cupcakes funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista