Piept de pui umplut cu ricotta si spanac
Rețeta Piept de pui umplut cu ricotta și spanac se poate face în aproximativ 1 oră și 15 minute . Această garnitură are 608 de calorii , 56 g de proteine și 34 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4. Pentru 3,55 USD per porție , această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 157 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă primară și fără gluten . Această rețetă de la Allrecipes necesită sare și piper, spanac, sos de roșii și busuioc și brânză ricotta. Cu un scor de 94% , acest fel de mâncare este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și piept de pui umplut cu ricotta , piept de pui umplut cu ricotta și șuncă și piept de pui umplut cu ricotta, ciuperci și ierburi .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Condimentam pieptul de pui cu sare si piper dupa gust. Deschidere laterală pentru umplutură; pus deoparte.
Într-un castron mediu, combinați ricotta, spanacul, usturoiul, ouăle și 3/4 din brânză.
Se amestecă bine și se umple fiecare piept cu 1/4 din amestec; asigurați cu scobitori și puneți piepții umpluți într-o tavă de copt de 9x13 inci ușor unsă.
Se toarnă sosul peste toate și se stropește cu brânză rămasă.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 45 până la 60 de minute sau până când puiul este gătit și sucul curge limpede.