Piept de pui umplut cu anghinare și roșii uscate la soare

Piept de pui umplut cu anghinare și roșii uscate la soare
Pieptul de pui umplut cu anghinare și roșii uscate la soare este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 438 calorii, 29G de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $3.24 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită parmezan, piept de pui, ceapă și sare. Această rețetă este plăcută de 47 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Piept De Pui Umplut Cu Roșii Și Brânză De Capră Uscate La Soare, Piept De Pui Umplut Cu Roșii Și Brânză De Capră Uscate La Soare, și Piept De Pui Umplut Cu Brânză Feta, Roșii Uscate La Soare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o tigaie sotată la foc mediu, adăugați 1 lingură de ulei. Când uleiul este fierbinte, adăugați ceapa și sotati până devine translucid. Se amestecă anghinarea și roșiile uscate la soare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se sotează 3 până la 5 minute, apoi se adaugă sarea, piperul și usturoiul. Când usturoiul începe să se rumenească ușor, deglazați cu 1/4 cană de vin alb. Se amestecă 2 linguri de unt, se lasă să se topească, apoi se aruncă parmezanul și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească înainte de a umple pieptul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
5
Clătiți, tăiați și lăsați pieptul de pui la o grosime de aproximativ 1/4 inch. Nu exagerați, deoarece găurile din pui vor îngreuna puiul să rețină umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Puneți 1/4 din amestecul de umplutură la 1 capăt al unui piept de pui. Rotiți ușor pieptul de pui împăturind capetele pentru a împiedica umplutura să iasă în timpul procesului de gătit. Asigurați ruloul de pui cu 2 scobitori. Repetați cu pieptul de pui rămas și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
7
Încălziți cele 2 linguri de ulei rămas într-o tigaie medie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați pieptul de pui, cu partea securizată a puiului mai întâi, pentru a asigura ruloul cu rămâneți împreună. Rumeniți puiul pe toate părțile, adăugați untul rămas și deglazați cu vinul alb rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
9
Reduceți focul la minim și acoperiți tigaia. Gatiti pana cand temperatura interna ajunge la 165 grade F pe un termometru cu citire instantanee, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Scoateți puiul pe o tăietură și aruncați scobitorii. Se taie fiecare sân pe o părtinire în 5 bucăți și se transferă într-un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
11
Stropiți cu picăturile de tigaie rămase, garnisiți cu un strop de parmezan și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate13
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista