Piept de pui umplut cu anghinare și roșii uscate la soare

Piept de pui umplut cu anghinare și roșii uscate la soare
Pieptul de pui umplut cu anghinare și roșii uscate la soare este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 438 calorii, 29G de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $3.24 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită parmezan, piept de pui, ceapă și sare. Această rețetă este plăcută de 47 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Piept De Pui Umplut Cu Roșii Și Brânză De Capră Uscate La Soare, Piept De Pui Umplut Cu Roșii Și Brânză De Capră Uscate La Soare, și Piept De Pui Umplut Cu Brânză Feta, Roșii Uscate La Soare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o tigaie sotată la foc mediu, adăugați 1 lingură de ulei. Când uleiul este fierbinte, adăugați ceapa și sotati până devine translucid. Se amestecă anghinarea și roșiile uscate la soare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se sotează 3 până la 5 minute, apoi se adaugă sarea, piperul și usturoiul. Când usturoiul începe să se rumenească ușor, deglazați cu 1/4 cană de vin alb. Se amestecă 2 linguri de unt, se lasă să se topească, apoi se aruncă parmezanul și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească înainte de a umple pieptul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
5
Clătiți, tăiați și lăsați pieptul de pui la o grosime de aproximativ 1/4 inch. Nu exagerați, deoarece găurile din pui vor îngreuna puiul să rețină umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Puneți 1/4 din amestecul de umplutură la 1 capăt al unui piept de pui. Rotiți ușor pieptul de pui împăturind capetele pentru a împiedica umplutura să iasă în timpul procesului de gătit. Asigurați ruloul de pui cu 2 scobitori. Repetați cu pieptul de pui rămas și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
7
Încălziți cele 2 linguri de ulei rămas într-o tigaie medie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați pieptul de pui, cu partea securizată a puiului mai întâi, pentru a asigura ruloul cu rămâneți împreună. Rumeniți puiul pe toate părțile, adăugați untul rămas și deglazați cu vinul alb rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Reduceți focul la minim și acoperiți tigaia. Gatiti pana cand temperatura interna ajunge la 165 grade F pe un termometru cu citire instantanee, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Scoateți puiul pe o tăietură și aruncați scobitorii. Se taie fiecare sân pe o părtinire în 5 bucăți și se transferă într-un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
11
Stropiți cu picăturile de tigaie rămase, garnisiți cu un strop de parmezan și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate13
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista