Piept de pui tăiat francez la grătar în stil Buffalo cu sos de brânză albastră și salată de jicama și pepene verde
Buffalo Stil La Gratar Franceză tăiat piept de pui cu sos de brânză albastră și Jicaman și salată de pepene verde ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 951 calorii, 37g de proteine, și 68G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $5.71 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Funcționează bine ca un fel principal scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de pudră de chili ancho, jicama, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 82 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Piept de pui tăiat francez la grătar în stil Buffalo cu sos de brânză albastră și salată de Jicaman și pepene verde, Piept de pui în stil Buffalo cu sos de brânză Bleu, și Salată ușoară de pui de bivol la grătar cu sos cremos de brânză albastră.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți grătarul la mediu; asigurați-vă că grătarul este gata de gătit la foc indirect. Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
4
Bateți cele 2 linguri de pulbere ancho și încălziți timp de 10 secunde. Se amestecă sosul fierbinte și mierea și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sos Fierbinte
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Scoateți aproximativ 1/4 cană pentru garnitură și păstrați ambele porții calde.
6
Condimentați fiecare parte a pieptului de pui cu 1 linguriță fiecare pulbere de ancho și chimen și sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Sare și Piper
Chimen
7
Stropiți ulei de canola pe ambele părți. Grătiți pielea cu fața în jos la foc mediu, neacoperită, până când pielea este carbonizată frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Întoarceți puiul, mutându-l la căldură indirectă și periați cu o cantitate bună de glazură de sos fierbinte. Acoperiți și gătiți, perindând ocazional cu sos, până când sunt fierte, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte
Pui întreg
Sos
9
Bateți împreună smântâna grea și creme fraiche într-un castron mediu. Se amestecă pătrunjelul și brânza albastră și se condimentează cu sare și piper. Când puiul este gata, scoateți de pe grătar și lingurați sosul de brânză albastră peste fiecare bucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Creme Fraiche
Sos De Brânză
Brânză Albastră
Cremă Grea
Pui întreg
Pătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Bateti
Bol
10
Stropiți glazura rezervată de 1/4 cană și garnisiți cu frunze întregi de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Dressing Japonez De Susan Preparat
11
Se servește cu jicama și salată de pepene verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene Verde
Jicama
12
Bateți împreună sucuri, miere, piper și sare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Miere
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
13
Adăugați jicama, pepene verde și mentă și aruncați pentru a acoperi.