Piept de pui Tomatillo

Piept de pui Tomatillo
Piept de pui Tomatillo ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35 g de proteine , 19 g de grăsimi și un total de 381 de calorii . Pentru 2,86 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de pudră de usturoi, coriandru, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 50 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 60% . Încercați Kiwi-Tomatillo Salsa Verde , Tocană Latină de Porc și Tomatillo și Muschiuș De Porc Cu Glazură De Mango-Kiwi Servit Cu Salsa De Tomatillo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți berea, sosul teriyaki, pudra de chili și pudra de usturoi într-un castron; se toarnă într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați puiul, acoperiți cu marinada, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider 6 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
3
Preîncălziți un grătar de exterior la foc mediu-mare și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Scoateți puiul din marinadă și scuturați excesul. Aruncați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
5
Gătiți piepții de pui pe grătarul preîncălzit până când nu mai sunt roz în centru și sucurile curg limpede, 7 până la 10 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să indice cel puțin 165 de grade F (74 de grade C). Aranjați piepții de pui într-o tavă de copt și acoperiți fiecare cu o felie de brânză Muenster.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
MuensterMuenster
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Combinați tomatele și apa într-o cratiță mare; aduceți apa la fiert, puneți capacul pe oală, reduceți focul la mediu-scăzut și gătiți până când roșiile încep să spargă, 7 până la 10 minute. Amestecați ceapa și usturoiul în sosul tomatillo; asezonați cu sare și piper; continuați să gătiți la fierbere scăzută până când ceapa este fragedă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
8
Turnați sosul tomatillo într-un blender. Acoperiți și țineți capacul în jos; pulsați de câteva ori înainte de a lăsa să se amestece până la omogenizare. Se amestecă smântâna și coriandru în sosul tomatillo; se toarnă peste pui și brânza Muenster.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuensterMuenster
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza se topește, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista