Pieptul de pui picant glazurat cu ananas este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 340 calorii. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Dacă aveți la îndemână unt, scorțișoară măcinată, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Piept De Pui Picant Glazurat Cu Ananas, Piept de pui glazurat cu ananas cu pilaf de cuscus, și Piept De Pui Glazurat Picant-Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În plăcuța de plăcintă de 9 inci, amestecați zahărul brun, sarea, coriandrul, ienibaharul, scorțișoara, chimenul și ardeiul roșu; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Ardei Roșu
Coriandru
Ienibahar
Scorțișoară
Chimen
Sare
2
Așezați puiul între bucăți de folie de plastic sau hârtie cerată. Utilizați partea plată a unui ciocan de carne, pounder sau sucitor pentru a bate ușor fiecare bucată de pui la o grosime de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tenderizer De Carne
știft De Rulare
3
Stropiți ulei peste pui și lucrați-l cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Ulei De Gătit
4
Așezați o bucată de pui în amestecul de condimente și întoarceți-vă pentru a vă asigura că toate suprafețele sunt acoperite cu un strat subțire de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Condimente
5
Puneți puiul pe farfurie. Repetați cu puiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
6
Într-o cratiță de 1 litru, încălziți toate ingredientele glazurate la fierbere la foc mediu. Gatiti descoperit aproximativ 10 minute, amestecand ocazional, pana se ingroasa si siropoasa si se reduce la 1/2 cana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Se ia de pe foc.
8
Scoateți 2 linguri glazura pentru a peria peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Dressing Japonez De Susan Preparat
9
Pulverizați grătarul cu spray de gătit sau periați cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură medie-mare. (Pentru a testa căldura pentru gătit, așezați mâna, cu palma în jos, la aproximativ 1 inch de grătar. Numărați " una-o mie, două-o mie, trei-o mie."Când trebuie să scoateți mâna la "trei", ați ajuns la foc mediu-mare și sunteți gata să gătiți.) Pui la grătar neacoperit 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când sucul de pui este limpede când se taie centrul celei mai groase părți (170 buc.f).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
11
Când puiul este aproape gătit, periați cu glazura rezervată de 2 linguri. Grătar cu 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
12
Scoateți puiul de pe grătar și stropiți cu glazura rămasă.