Piept De Pui Miere-Usturoi-Balsamic
Piept de pui miere-usturoi-Balsamic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $1.46 pe portie. O porție conține 239 calorii, 24g de proteine, și 12g de grăsime. Un amestec de oțet balsamic, piper, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Piept de pui Balsamic cu miere și legume, Piept De Pui Balsamic-Usturoi, și Piept de pui marinat Balsamic, usturoi și busuioc.
Instrucțiuni
Se usucă puiul cu prosoape de hârtie.
Se presară sare și piper.
În tigaie de 10 sau 12 inci, topiți untul la foc mediu-mare.
Așezați puiul în tigaie; gatiti 6 pana la 7 minute pe fiecare parte pana cand ambele parti sunt rumenite si sucul de pui este limpede cand centrul celei mai groase parti este taiat (cel putin 74°).
Așezați puiul pe farfurie; acoperiți cu folie pentru a se încălzi.
În aceeași tigaie, amestecați bulion, oțet, suc de lămâie, miere și usturoi. Gatiti aproximativ 5 minute sau pana cand sosul s-a ingrosat, razuind fundul tigaiei cu turnator de clatite pentru a slabi bucatile rumenite.
Tăiați puiul în diagonală în felii.