Piept De Pui Miere-Usturoi-Balsamic

Piept De Pui Miere-Usturoi-Balsamic
Piept de pui miere-usturoi-Balsamic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $1.46 pe portie. O porție conține 239 calorii, 24g de proteine, și 12g de grăsime. Un amestec de oțet balsamic, piper, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Piept de pui Balsamic cu miere și legume, Piept De Pui Balsamic-Usturoi, și Piept de pui marinat Balsamic, usturoi și busuioc.

Instrucțiuni

1
Se usucă puiul cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
2
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
3
În tigaie de 10 sau 12 inci, topiți untul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Așezați puiul în tigaie; gatiti 6 pana la 7 minute pe fiecare parte pana cand ambele parti sunt rumenite si sucul de pui este limpede cand centrul celei mai groase parti este taiat (cel putin 74°).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Așezați puiul pe farfurie; acoperiți cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
În aceeași tigaie, amestecați bulion, oțet, suc de lămâie, miere și usturoi. Gatiti aproximativ 5 minute sau pana cand sosul s-a ingrosat, razuind fundul tigaiei cu turnator de clatite pentru a slabi bucatile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
OțetOțet
UsturoiUsturoi
BulionBulion
MiereMiere
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Tăiați puiul în diagonală în felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
9
Serviți sosul peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista