Piept de pui miere-usturoi-Balsamic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $1.46 pe portie. O porție conține 239 calorii, 24g de proteine, și 12g de grăsime. Un amestec de oțet balsamic, piper, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Piept de pui Balsamic cu miere și legume, Piept De Pui Balsamic-Usturoi, și Piept de pui marinat Balsamic, usturoi și busuioc.
Instrucțiuni
1
Se usucă puiul cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
2
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
3
În tigaie de 10 sau 12 inci, topiți untul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
5
Așezați puiul în tigaie; gatiti 6 pana la 7 minute pe fiecare parte pana cand ambele parti sunt rumenite si sucul de pui este limpede cand centrul celei mai groase parti este taiat (cel putin 74°).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Așezați puiul pe farfurie; acoperiți cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
7
În aceeași tigaie, amestecați bulion, oțet, suc de lămâie, miere și usturoi. Gatiti aproximativ 5 minute sau pana cand sosul s-a ingrosat, razuind fundul tigaiei cu turnator de clatite pentru a slabi bucatile rumenite.