Piept de pui marinat la grătar cu pepene verde-Salsa Jalapeno
Marinat piept de pui la gratar cu pepene verde-Jalapeno Salsa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 286 calorii, 37g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână zahăr, sare, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mango, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Paleo Mango cu unt de Mango ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui Marinat La Grătar Cu Salsa De Pepene Verde, Marinat pui la gratar cu castravete-pepene verde Salsa, și Pui marinat Zesty Lime cu Salsa de pepene verde de casă.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 6 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
2
Adăugați pui în pungă;sigiliu. Marinati în frigider până la 4 ore, de cotitură sac ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
3
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Așezați puiul pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Grill 5 minute pe fiecare parte sau până la făcut.
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.