Piept de pui Madeira
Piept de pui Madeira necesită în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 281 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, făină, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cuptor cu usturoi piept de pui prăjit cu os în piele (alias piept de pui despicat), Pui Madeira, și Pui Madeira pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați puiul cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Dragă pui în făină.
Combinați margarina și uleiul într-o tigaie mare.
Se pune la foc mediu-mare până se topește margarina.
Adăugați pui și gătiți 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Transferați puiul într-un platou de servire și păstrați-l la cald.
Aruncați picăturile de tigaie; adăugați Madeira și suc de portocale în tigaie. Gatiti la foc mediu-mare 6 minute sau pana cand amestecul este redus la aproximativ 1/2 cana, degajand tigaia prin razuirea particulelor care se agata de tigaie.
Adăugați bulion și gătiți 10 minute sau până când amestecul este redus la aproximativ 3/4 cană.
Adăugați smântână și gătiți 5 minute sau până când amestecul devine colorat cu caramel și se reduce la aproximativ 1/4 cană. Se amestecă 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Stropiți sosul uniform peste jumătățile de piept de pui.