Piept de pui la grătar cu pastă de condimente din Africa de Nord

Piept de pui la gratar cu pasta de condimente din Africa de Nord ar putea fi doar African rețeta pe care o căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $2.36 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 321 calorii. Dacă aveți la îndemână semințe de coriandru, semințe de chimen, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma semințele de chimen, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Chimen ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Nord-African-porumb la grătar pe Știulet, Somon la grătar cu arome Nord-africane, și Somon La Grătar Cu Arome Nord-Africane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul pentru gătit la căldură directă cu cărbune fierbinte mediu.
Măcinați grosier ardeii iute, semințele de condimente, usturoiul și boabele de piper în râșniță sau cu mortar și pistil, apoi amestecați împreună cu sare și ulei într-un castron pentru a forma o pastă de condimente. Frecați pasta peste tot puiul.
Grătar cu ulei, apoi grătar pui, cu pielea în jos mai întâi, peste cărbuni, întorcându-se ocazional și mișcându-se dacă apar erupții, până se rumenesc, 4 până la 5 minute în total.
Mutați puiul în zona fără cărbuni dedesubt, aranjând puiul astfel încât părțile mai groase să fie cele mai apropiate de cărbuni, apoi acoperiți cu tigaie și grătar inversat, întorcând puiul o dată, până când este gătit, 15 până la 17 minute.
Se transferă într-un platou și se lasă să stea cu 5 minute înainte de servire.
* Puiul poate fi la grătar pe un grătar cu gaz. Preîncălziți toate arzătoarele la înălțime, acoperite, 10 minute. Reduceți căldura la pui moderat ridicat și maro, cu pielea în jos mai întâi, acoperită, întorcându-se ocazional, aproximativ 4 minute. Opriți 1 arzător (cel din mijloc dacă există
și puneți puiul, părțile pielii în sus, deasupra arzătorului de închidere, apoi grătarul, acoperit, fără a se întoarce, până când este gătit, 15 până la 20 de minute.* Puiul, frecat cu pastă de condimente, poate fi marinat, acoperit și răcit, cu până la 4 ore înainte de grătar.* Pasta de condimente se păstrează, acoperită și răcită, până la 1 săptămână.
Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling
African funcționează foarte bine cu Pinotage, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Kanonkop Pinotage cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Kanonkop Pinotage]()
Kanonkop Pinotage
# 100 Wine Spectator Top 100 din 2010Artizanale din fructe de unele din sudCele mai vechi viță de vie Pinotage din Africa, acestbenchmark bottling este un adevărat clasic Cape!Extrem de complexă și distinctă, ease mândrește cu straturi suculente de fructe de pădure întunecate,cassis și prune împletite cu indiciide banane și mocha și un fum,curent subteran mineral.