Piept De Pui La Grătar Cu Citrice
Citrus piept de pui la grătar este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 99G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 1052 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $ 5.64 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână sos original de GRĂTAR, Piept de pui, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de portocale ai putea urma acest curs principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Piept De Pui La Grătar, Piept De Pui La Grătar, și Piept De Pui La Grătar Cu Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 3 ingrediente. Rezervați 1/2 cană amestec de sos.
Se toarnă amestecul de sos rămas peste pui într-un vas de sticlă superficial. La frigider 30 min. la marinat, întorcându-se după 15 min.
Încălziți grătarul la foc mediu.
Scoateți puiul din marinată; aruncați marinada.
Pui la grătar 5 min. pe fiecare parte.
Ungeți cu amestec de sos rezervat; grătar 4 până la 6 min. sau până la făcut (165F), întorcând și perindând ocazional cu amestec de sos.