Piept De Pui La Gratar Provensal

Piept de pui la gratar dovedit a fi un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 223 calorii, 26g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, sare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Pui Provensal, Piept de pui la grătar cu porumb crud și salată de pâine la grătar, și Piept De Pui Usturoi La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mic.
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porțiune a fiecărei jumătăți de piept de pui; umpleți aproximativ 1 lingură de amestec de roșii în fiecare fantă.
Se presară cu suc, sare și piper.
Așezați puiul pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătați 10 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.