Piept de pui glazurat cu mere și ghimbir la grătar
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Pieptul de pui glazurat cu mere și ghimbir la grătar ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 234 calorii, 31g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați jeleu de mere, teriyaki baste și glaze, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Pui Glazurat Balsamic La Grătar, Piept De Pui La Grătar Glazurat Balsamic, și Ginger Teriyaki Piept De Pui La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. În cratița de 1 litru, amestecați glazura teriyaki, jeleul de mere și gingerroot.
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant, până când jeleul se topește. Lingurați jumătate din amestec în castron mic sau ceașcă de cremă; se amestecă coriandru. Puneți deoparte pentru a servi cu pui.
Acoperiți și grătați puiul la foc mediu 15 până la 20 de minute, rotind și perindând cu amestec de mere-ghimbir în ultimele 10 minute de grătar, până când sucul de pui este limpede când centrul părții cele mai groase este tăiat (170F).
Se servește cu amestec rezervat de mere-ghimbir.