Piept de pui glazurat cu jeleu de ardei iute

Sânii de pui glazurați cu jeleu de ardei iute ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 812 calorii, 121G de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $ 5.54 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de țelină, muștar dijon, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 62%. Încercați Șuncă glazurată fumurie cu jeleu de ardei roșu, Jeleu de ardei și șuncă glazurată cu ghimbir, și Morcovi Glazurați Cu Jeleu De Ardei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați jeleul de ardei și muștarul; deoparte. Condimentează pieptul de pui pe ambele părți cu sare și piper. Într-o tigaie mare, topiți untul la foc moderat. Când spuma dispare, adăugați pieptul de pui și gătiți, întorcând o dată, până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Înclinați tigaia și turnați cea mai mare parte a grăsimii.
Adăugați 1 lingură de apă și agitați tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite de pe fund. Împingeți puiul într-o parte, adăugați chibriturile de țelină și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Adăugați amestecul de jeleu de ardei și sucul de lămâie în tigaie și agitați pentru a acoperi puiul cu sosul. Gatiti pana cand sosul este redus la o glazura, aproximativ 30 de secunde. Condimentează cu sare și piper.
Transferați puiul în farfurii și lingurați bețișoarele de țelină deasupra.
Garnisiți cu frunzele de țelină și serviți imediat.
Se servește cu: orez parfumat și o fasole proaspătă de lima și succotash de porumb cu busuioc.