Piept de pui de șofran cu mazăre engleză pur Aproxume, lăstari de mazăre și mentă

Piept de pui de șofran cu mazăre engleză pur Aproxume, lăstari de mazăre și mentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 400 de calorii, 33g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.77 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă, frunze de cimbru, muguri de mazăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată Rece De Mazăre, Tăiței soba cu zahăr și morcovi, și Salată de mazăre de pui de castraveți cu Avocado de roșii cu Fetan și pansament grecesc cu lămâie.
Instrucțiuni
Amestecați firele de șofran într-o tigaie uscată la foc mediu-mic doar până când sunt fragile și ușor întunecate, având grijă să nu ardeți șofranul, aproximativ 20 de secunde.
Transferați șofranul în mortar și măcinați cu pistil în pulbere fină.
Se amestecă untul și jumătate de șofran măcinat într-un castron mic pentru a se amesteca; acoperiți și refrigerați.
Adăugați 2 linguri de ulei la șofranul rămas în mortar, răzuind părțile laterale și fundul mortarului cu spatulă de cauciuc pentru a se amesteca bine.
Așezați pieptul de pui într-un castron mare.
Adăugați ulei de șofran, pătrunjel, coajă de lămâie și 2 lingurițe de frunze de cimbru; aruncați pentru a acoperi puiul. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Încălziți 1 lingură de ulei în fiecare dintre cele 2 skillets mari antiaderente la foc mediu-mare.
Presărați puiul cu sare și piper.
Adăugați 3 piept de pui în fiecare tigaie, cu pielea în jos. Gatiti pana cand pielea devine maro auriu intens, aproximativ 6 minute. Întoarceți puiul; reduceți focul la mediu și gătiți până când puiul este gătit, cu aproximativ 8 minute mai mult.
Transferați puiul în platou; acoperiți și păstrați la cald.
Adăugați părți albe de ceapă verde și restul de 1 linguriță de cimbru într-o tigaie; saut la foc mediu până când ceapa este translucidă, aproximativ 3 minute.
Adăugați unt de șofran, lăstari de mazăre, părți verzi de ceapă verde și 1 lingură de apă; se amestecă până când lăstarii de mazăre abia se ofilesc, aproximativ 10 secunde.
Se ia de pe foc; se amestecă menta și sucul de lămâie. Condimentează după gust cu sare și piper.
Împărțiți piureul de mazăre englezesc între 6 farfurii. Sus cu pui. Spoon mazăre impusca amestec și sucuri de peste si se serveste.
Lăstarii de mazăre și mugurii de mazăre pot fi găsiți pe piețele asiatice, precum și pe piețele fermierilor.