Piept de pui de șofran cu mazăre engleză pur Aproxume, lăstari de mazăre și mentă

Piept de pui de șofran cu mazăre engleză pur Aproxume, lăstari de mazăre și mentă
Piept de pui de șofran cu mazăre engleză pur Aproxume, lăstari de mazăre și mentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 400 de calorii, 33g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.77 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă, frunze de cimbru, muguri de mazăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată Rece De Mazăre, Tăiței soba cu zahăr și morcovi, și Salată de mazăre de pui de castraveți cu Avocado de roșii cu Fetan și pansament grecesc cu lămâie.

Instrucțiuni

1
Amestecați firele de șofran într-o tigaie uscată la foc mediu-mic doar până când sunt fragile și ușor întunecate, având grijă să nu ardeți șofranul, aproximativ 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați șofranul în mortar și măcinați cu pistil în pulbere fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
3
Se amestecă untul și jumătate de șofran măcinat într-un castron mic pentru a se amesteca; acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați 2 linguri de ulei la șofranul rămas în mortar, răzuind părțile laterale și fundul mortarului cu spatulă de cauciuc pentru a se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Mortar și PistilMortar și Pistil
5
Așezați pieptul de pui într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați ulei de șofran, pătrunjel, coajă de lămâie și 2 lingurițe de frunze de cimbru; aruncați pentru a acoperi puiul. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Pui întregPui întreg
PătrunjelPătrunjel
șofranșofran
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Încălziți 1 lingură de ulei în fiecare dintre cele 2 skillets mari antiaderente la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Presărați puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
9
Adăugați 3 piept de pui în fiecare tigaie, cu pielea în jos. Gatiti pana cand pielea devine maro auriu intens, aproximativ 6 minute. Întoarceți puiul; reduceți focul la mediu și gătiți până când puiul este gătit, cu aproximativ 8 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Transferați puiul în platou; acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
11
Adăugați părți albe de ceapă verde și restul de 1 linguriță de cimbru într-o tigaie; saut la foc mediu până când ceapa este translucidă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
CeapăCeapă
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați unt de șofran, lăstari de mazăre, părți verzi de ceapă verde și 1 lingură de apă; se amestecă până când lăstarii de mazăre abia se ofilesc, aproximativ 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Muguri De MazăreMuguri De Mazăre
șofranșofran
UntUnt
ApăApă
13
Se ia de pe foc; se amestecă menta și sucul de lămâie. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MentăMentă
14
Împărțiți piureul de mazăre englezesc între 6 farfurii. Sus cu pui. Spoon mazăre impusca amestec și sucuri de peste si se serveste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De MazăreMuguri De Mazăre
Pui întregPui întreg
1
Lăstarii de mazăre și mugurii de mazăre pot fi găsiți pe piețele asiatice, precum și pe piețele fermierilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De MazăreMuguri De Mazăre
VarzăVarză
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista