Piept De Pui De Busuioc-Piersic
Basil-piersic piept de pui este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 389 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,0 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, ulei de canolan, cuișoare de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tigaie Piept De Pui Busuioc-Piersic, Piept de pui cu usturoi de busuioc cu sos de busuioc de roșii, și Piept De Pui De Tomate-Busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Condimentează puiul pe ambele părți cu sare și piper. Gatiti puiul in ulei incins intr-o tigaie mare rezistenta la cuptor la foc mediu-mare 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Scoateți puiul din tigaie, rezervând picături în tigaie.
Reduceți căldura la mediu.
Adăugați șalotul în picăturile fierbinți din tigaie și sotati 3 minute sau până se înmoaie.
Adăugați ghimbir și usturoi; sotati 45 până la 60 de secunde sau până la parfum.
Adăugați busuioc, bulion de pui și piersici. Întoarceți puiul în tigaie și întoarceți-vă la înveliș.
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până când puiul este gata.