Piept De Pui Cu Usturoi La Grătar
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 25 calorii. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP servește 25 și costă 18 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați env. asezonează amestecul de pansament cu usturoi și ierburi, parmezan, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Puiul la grătar al lui Felicity, Piept de pui la grătar cu porumb crud și salată de pâine la grătar, și Piept De Pui Italian La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu.
Se amestecă amestecul de pansament uscat și brânza în vasul superficial.
Umeziți puiul cu apă, apoi înmuiați-l în amestecul de pansament, întorcându-l pentru a acoperi uniform ambele părți ale fiecărei bucăți.
Grătar 6 până la 8 min. pe fiecare parte sau până la terminare (165F).