Piept de pui cu sos de ciuperci

Pieptul de pui cu sos de ciuperci necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 457 calorii. Pentru $ 4.07 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână bulion de pui cu mai puțin sodiu, unt, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Piept de pui cu sos de cremă de ciuperci, Piept de pui cu sos de cremă de ciuperci, și Piept de pui cu sos de salvie de ciuperci.
Instrucțiuni
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; aplatizați la o grosime de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Încălziți 2 lingurițe de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Presărați puiul uniform cu sare și piper.
Adăugați 2 jumătăți de sân în tigaie și gătiți timp de 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat. Repetați procedura de două ori cu 4 lingurițe de unt și restul de pui. Păstrați cald.
Topiți restul de 1 lingură de unt în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci în tigaie; saut 5 minute sau până când umezeala se evaporă, amestecând frecvent.
Scoateți amestecul de ciuperci din tigaie.
Adăugați bulion în tigaie; aduceți la fierbere, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti pana se reduce la 1 cana (aproximativ 5 minute). Întoarceți amestecul de ciuperci în tigaie. Se amestecă smântâna; gatiti 2 minute sau pana se ingroasa usor, amestecand ocazional.
Așezați 3/4 cană de tăiței de ou pe fiecare dintre cele 6 farfurii.
Tăiați fiecare jumătate de piept de pui în benzi groase de 1 inch. Completați fiecare porție cu 1 jumătate de piept de pui și aproximativ 1/3 cană amestec de ciuperci.
Garnisiți fiecare porție cu crenguțe de pătrunjel, dacă doriți.