Piept de pui cu Salsa

Piept de pui cu Salsa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 1,62 USD pe porție. O porție conține 385 calorii, 25g de proteine, și 30g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 23 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Piept de pui din Caraibe peste orez de nucă de cocos cu o salsa de Mango, Piept de pui marinat la grătar cu pepene verde-Salsa Jalapeno, și Iaurt piept de pui la gratar cu ananas prăjită Salsa ardei roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați puiul într-un castron și aruncați bine cu sucul de lămâie, uleiul de măsline, usturoiul, sarea și piperul. Acoperiți și dați la frigider timp de 15 minute, rotind o dată.
Scoateți puiul din marinată, apoi grătiți sau fierbeți la 4 inci de sursa de căldură, ungând cu marinată până când este ușor aurie și gătită, 3 sau 4 minute pe o parte.
Lăsați puiul să se odihnească 3 minute.
Feliați fiecare sân în felii de 1/2 inch pe diagonală și reformați pe două farfurii; deasupra cu salsa.
Se presară cu lingura de coriandru.
Aruncați 1 avocado tăiat cubulețe într-un castron cu 1 lingură de suc de lămâie. Îndoiți 1 roșie tăiată cubulețe și 2 linguri de coriandru tocat. Condimentează după gust.