Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă piept de pui cu roșii uscate la soare. Pentru 1,84 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32 g de proteine, 5 g de grăsimi și un total de 316 calorii. Această rețetă servește 4. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare, jumătăți de piept de pui, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Piept de pui umplut cu brânză de capră, roșii uscate la soare și spanac, piept de pui umplut cu brânză de capră, roșii uscate la soare și spanac și piept de pui umplut cu brânză de capră, roșii uscate la soare și spanac sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Aduceți 1/2 cană bulion la fiert; se ia de pe foc. Se amestecă roșiile uscate la soare; se lasa sa stea 10 minute. Într-o tigaie mare antiaderență acoperită cu spray de gătit, căliți ciupercile, ceapa și 1 linguriță de usturoi timp de 1 minut. Se amestecă bulionul rămas; gătiți încă 2 minute sau până când ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Roșii, Tăiate în Opt Felii
1 Cană De șalote, Tocate
Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Scoateți amestecul de ciuperci și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
3
Frecați puiul cu usturoiul rămas. În aceeași tigaie, rumeniți puiul în ulei timp de 3 minute pe fiecare parte. Se amestecă amestecul de roșii; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 10-12 minute sau până când sucul de pui curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®
Usturoi Goya®
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Scoateți puiul; feliați și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®
5
Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb, busuiocul, sarea și piperul. Se amestecă laptele până la omogenizare; se adauga la amestecul de rosii. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă amestecul de ciuperci. Se pune peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Cană De șalote, Tocate
Suc De Lămâie Goya®
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe