Piept de pui cu rosii uscate la soare

Piept de pui cu rosii uscate la soare
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă piept de pui cu roșii uscate la soare. Pentru 1,84 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32 g de proteine, 5 g de grăsimi și un total de 316 calorii. Această rețetă servește 4. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare, jumătăți de piept de pui, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Piept de pui umplut cu brânză de capră, roșii uscate la soare și spanac, piept de pui umplut cu brânză de capră, roșii uscate la soare și spanac și piept de pui umplut cu brânză de capră, roșii uscate la soare și spanac sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Aduceți 1/2 cană bulion la fiert; se ia de pe foc. Se amestecă roșiile uscate la soare; se lasa sa stea 10 minute. Într-o tigaie mare antiaderență acoperită cu spray de gătit, căliți ciupercile, ceapa și 1 linguriță de usturoi timp de 1 minut. Se amestecă bulionul rămas; gătiți încă 2 minute sau până când ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți amestecul de ciuperci și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Frecați puiul cu usturoiul rămas. În aceeași tigaie, rumeniți puiul în ulei timp de 3 minute pe fiecare parte. Se amestecă amestecul de roșii; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 10-12 minute sau până când sucul de pui curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți puiul; feliați și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
5
Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb, busuiocul, sarea și piperul. Se amestecă laptele până la omogenizare; se adauga la amestecul de rosii. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă amestecul de ciuperci. Se pune peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Serviți cu paste dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista