Piept de pui cu Pappardelle de dovlecei

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de pui cu Pappardelle de dovlecei. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 185 calorii, 26g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,67 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, însoțire: pene de lămâie, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Pui Cu Pappardelle De Dovlecei, Pappardelle de dovlecei, și Piept de pui la cuptor umplut cu dovlecei și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se rade dovlecelul pe lungime (1/8 inch grosime) cu feliator și se pune într-un castron mare. Feliați subțire usturoiul și rezervați separat.
Se usucă puiul, apoi se taie transversal în treimi. Condimentează peste tot cu 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește. Saut pui de pui în loturi, cu pielea în jos mai întâi, până se rumenesc și tocmai fierte, 8 până la 14 minute în total.
Adăugați pui la dovlecei.
Adăugați usturoiul în tigaie și gătiți, amestecând, până devine auriu pal, aproximativ 1 minut.
Adăugați apă și răzuiți orice bucăți maro, apoi stropiți peste pui.
Adăugați busuioc și 1/4 linguriță de sare în castron și aruncați până când dovleceii se ofilesc ușor. Se condimentează cu sare și piper.
Per porție: Calorii 303, grăsimi totale 17g, grăsimi saturate 4g, colesterol 93 mg, sodiu 685 mg, Carbohidrați 5g, fibre 1g, proteine 32g
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "