Pieptul de pui cu migdale portocalii este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 393 calorii, 38g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $3.02 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână concentrat de suc de portocale, sare, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Piept de rață portocaliu-tarhon cu salată verde și orez sparanghel-migdale, Piept de pui cu crustă de migdale, și Piept De Pui Umplut Cu Căpșuni De Migdale pentru rețete similare.