Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de pui cu ciuperci și sparanghel. O porție conține 488 calorii, 44G de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.59 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ciuperci, pâine, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Pui Cu Ciuperci Portabella, Piept De Pui Cu Ciuperci Și Frisone Ofilite, și Piept de pui cu praz și ciuperci exotice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Așezați puiul între 2 foi de folie de plastic rezistentă; aplatizați la o grosime de 1/4 inch, folosind un sucitor sau un ciocan de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Se presară cu condimente și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Pui la grătar, acoperit cu capac la grătar, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Adăugați ceapa verde la grătar (dacă doriți) și puneți puiul la grătar și ceapa timp de 4 până la 5 minute sau până când puiul este rumenit și gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Scoateți și aruncați capetele dure de sparanghel. Gătiți sparanghelul și următoarele 2 ingrediente în ulei fierbinte într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare, amestecând des, 3 până la 4 minute sau până când sparanghelul este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați capere și suc de lămâie; gătiți 1 până la 2 minute, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Se ia de pe foc; se amestecă mărarul și untul, amestecând până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Crengute De Marar Proaspat Culese
9
Puneți puiul și ceapa pe pâine și acoperiți cu sos.