Piept de pui cu ciuperci și sparanghel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de pui cu ciuperci și sparanghel. O porție conține 488 calorii, 44G de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.59 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ciuperci, pâine, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Pui Cu Ciuperci Portabella, Piept De Pui Cu Ciuperci Și Frisone Ofilite, și Piept de pui cu praz și ciuperci exotice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare).
Așezați puiul între 2 foi de folie de plastic rezistentă; aplatizați la o grosime de 1/4 inch, folosind un sucitor sau un ciocan de carne.
Se presară cu condimente și sare.
Pui la grătar, acoperit cu capac la grătar, 4 până la 5 minute.
Adăugați ceapa verde la grătar (dacă doriți) și puneți puiul la grătar și ceapa timp de 4 până la 5 minute sau până când puiul este rumenit și gata.
Scoateți și aruncați capetele dure de sparanghel. Gătiți sparanghelul și următoarele 2 ingrediente în ulei fierbinte într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare, amestecând des, 3 până la 4 minute sau până când sparanghelul este crocant.
Adăugați capere și suc de lămâie; gătiți 1 până la 2 minute, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite de pe fundul tigaiei.
Se ia de pe foc; se amestecă mărarul și untul, amestecând până se topește untul.
Puneți puiul și ceapa pe pâine și acoperiți cu sos.