Piept de pui Caraway cu varză roșie dulce-acrișoară
Caraway piept de pui cu varză roșie dulce și acră este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 334 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, șalotă, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept de pui dulce și acru cu varză roșie se amestecă, Piept de pui umplut cu sos de roșii dulce-acrișor, și Piept De Pui Umplut Cu Mere, Coacăze Și Chimen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați chimen și 1/4 linguriță ienibaharpe ambele părți ale pieptului de pui.
Stropițicu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați slănină; gatiti pana cand sunt crocante.
Adăugați pui la picurareîn tigaie; saut până la fiert, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Transferați pe placă; cortcu folie.
Adăugați varză, șalotă,bulion, oțet, zahăr și 1/4 linguriță de ienibahar la aceeași tigaie; gatiti la foc mediu-marepână când lichidul se reduce la glazură și varzaeste crocant-fraged, 6 minute.
Se amestecă în slănină.Se condimentează cu sare și piper. Feliați puiul; împărțiți puiul și varza între 2plăci. Se acoperă cu arpagic, dacă se dorește.