Piept de pui Caesar la gratar
Dacă aveți aproximativ 25 de minute de petrecut în bucătărie, pieptul de pui la grătar Caesar ar putea fi o rețetă extraordinară fără gluten, fără lactate, primară și cetogenă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31 g de proteine , 32 g de grăsimi și un total de 427 de calorii . Pentru 1,76 USD per porție , această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Taste of Home necesită sos cremos de salată Caesar, muștar Dijon, jumătăți de piept de pui și ulei de măsline. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July . 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Cu un scor de 52% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Salata Caesar cu pui Caesar la grătar , Salata Caesar cu pui Caesar la grătar și Piepți de pui la grătar cu porumb crud și salată de pâine la grătar .
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați sosul, uleiul, muștarul și usturoiul.
Adăugați puiul; sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Se da la frigider pentru 8 ore sau peste noapte.
Scurgeți și aruncați marinata. Prăjiți puiul, acoperit, la foc mediu sau prăjiți 4 in. de foc timp de 6-8 minute pe fiecare parte sau până când un termometru arată 170°.