Piept de curcan în saramură cu condiment spaniol și sos de portocale acru

Piept de curcan în saramură cu condiment spaniol și sos de portocale acru
Piept de curcan în saramură cu condiment spaniol și sos de portocale acru ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care ați căutat-o. Acest fel principal are 456 de calorii, 25 g de proteine și 24 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,3 USD per porție. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Mergeți la magazin și luați piept de curcan, portocale, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. Această rețetă este pe placul a 17 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 52%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au plăcut și Piept de curcan în saramură cu condimente spaniolă și sos de portocale acrișoare, Piept de curcan în saramură cu condimente cu salvie și Piept de curcan în saramură cu condimente cu salvie.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Puneți apa într-un vas mare sau într-un recipient de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Verde Sau Rosu Dulce Tocat MaruntArdei Verde Sau Rosu Dulce Tocat Marunt
3
Se amestecă cu sare și zahăr și se lasă 5 minute să se dizolve.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Adăugați pieptul de curcan, acoperiți și lăsați la frigider timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
5
Încinge grătarul la mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Scoateți curcanul din soluția de saramură, clătiți bine sub apă rece și uscați cu prosoape de hârtie. Frecați partea de piele a curcanului cu frecare. Cu ajutorul cleștilor, scufundați prosoape de hârtie în ulei și ungeți grătarul grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Borcan Rosii Uscate La Soare Impachetate Cu Ulei, Scurse Si TocateBorcan Rosii Uscate La Soare Impachetate Cu Ulei, Scurse Si Tocate
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
7
Așezați curcanul pe grătar, frecați cu partea în jos și grătarul până când se carbonizează ușor și se formează o crustă, aproximativ 4 până la 5 minute. Reduceți căldura grătarului la mediu, întoarceți curcanul și continuați gătitul, cu capacul închis timp de 30 până la 40 de minute sau până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul pieptului înregistrează 155 de grade F (temperatura va continua să scadă). se ridică de pe căldură).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Se ia de pe foc, se cort lejer cu folie și se lasă să se odihnească 10 minute înainte de a tăia felii. Tăiați în felii groase de 1/2 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
9
În timp ce curcanul se odihnește, ungeți partea tăiată a portocalelor cu ulei și puneți partea tăiată în jos pe grătar și grătar până se carbonizează ușor. Puneți sosul de portocale acru pe un platou și acoperiți cu curcanul feliat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan FeliatCurcan Feliat
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
PolonicPolonic
10
Se ornează cu portocale la grătar și frunze de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
11
6 linguri boia spaniola
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
12
2 linguri de seminte de chimion, macinate
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
13
1 lingura de seminte de mustar, macinate
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
14
4 lingurițe de semințe de fenicul, măcinate
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
15
4 lingurițe de piper negru măcinat grosier
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat GrosierPiper Negru Măcinat Grosier
16
2 lingurite sare kosher
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
17
Se amestecă într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Ardei Verde Sau Rosu Dulce Tocat MaruntArdei Verde Sau Rosu Dulce Tocat Marunt
1
Încinge uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare pe grătarul grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
4
Adăugați sucul de portocale, coaja și sucul de lime și gătiți până când amestecul se reduce la aproximativ 1/2 cană. Se amestecă mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
5
Adăugați bulionul de pui și gătiți până scade la o consistență de sos, aproximativ 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți
6
Se strecoară sosul într-un castron, se amestecă untul și se condimentează cu sare și piper. Se amestecă cimbrul și pătrunjelul și se servesc fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Ardei Verde Sau Rosu Dulce Tocat MaruntArdei Verde Sau Rosu Dulce Tocat Marunt
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista