Piept De Curcan Pane
Sânii de curcan pane ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 509 calorii. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pesmet, lapte, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Curcan Pane, Piept De Pui Pâine, și Piept de pui pâine umplut cu spanac și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron puțin adânc, combinați pesmet, parmezan și condimente italiene.
Turnați laptele într-un alt vas puțin adânc. Înmuiați curcanul în lapte, apoi în amestec de firimituri.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti curcanul timp de 8 pana la 10 minute sau pana se rumenesc, iar sucurile curg limpede.