Piept de curcan la grătar cu slănină, roșie verde cu brânză de capră-maioneză de salvie

Piept de curcan la grătar cu slănină, roșie verde cu brânză de capră-maioneza salvie necesită aproximativ 1 oră și 4 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 782 calorii, 36g de proteine, și 69G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,8 USD pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 33 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, piept de curcan, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 69%. Rețete similare includ Piept de curcan la grătar cu slănină, roșie verde cu brânză de capră-maioneză de salvie, Brie la grătar și brânză de capră cu slănină și roșie verde, și Brie la grătar și brânză de capră cu slănină și roșie verde.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți grătarul la mare.
Periați întregul sân cu ulei și condimentați bine cu sare și piper negru măcinat grosier.
Așezați pieptul pe grătar, cu pielea în jos și grătiți până se rumenesc și se formează o crustă, aproximativ 4 până la 5 minute. Reduceți căldura grătarului la mediu, întoarceți sânul, închideți capacul grătarului și continuați să gătiți până când un termometru pentru carne introdus în partea cea mai groasă a sânului înregistrează 165 de grade F, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Scoateți pieptul de pe grătar și lăsați-l să se odihnească, acoperit ușor cu folie, timp de 10 minute. Feliați sânul în felii groase de 1/4 inch.
Așezați slănina, pe lungime, peste grătarele grătarului și grătiți timp de aproximativ 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc și ușor crocante.
Scoateți pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie.
Amestecați brânza de capră, maioneza și salvia într-un castron mic. Se condimentează cu sare și piper, după gust. Împărțiți maioneza între 4 felii de pâine și acoperiți fiecare cu 4 felii de curcan, 2 felii de roșii verzi, o altă felie de pâine, 3 felii de slănină, o parte din năsturel și acoperiți fiecare cu pâinea rămasă.