Piept de curcan frecat cu ierburi prăjite la grătar
Pieptul de curcan frecat cu ierburi prăjite la grătar este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 304 calorii, 28G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 48 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, cimbru, salvie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Curcan prăjit la grătar cu unt de muștar din plante, Piept De Curcan Prăjit Frecat Cu Ierburi, și Curcan frecat cu ierburi.
Instrucțiuni
Bateți împreună apă, sare și zahăr într-un recipient mare până când sarea și zahărul sunt dizolvate. Scufundați sânii de curcan în saramură.
Așezați recipientul în frigider și saramură timp de 8 până la 12 ore.
Chiar înainte de a scoate curcanul din saramură, amestecați untul, usturoiul, oregano, cimbru, rozmarin, salvie, maghiran, muștar, sare, piper, coajă de lămâie și ardei roșu zdrobit într-un castron mic.
Scoateți curcanul din saramură și uscați-l cu prosoape de hârtie în interior și în exterior. Folosind degetele, separați ușor pielea de carne sub sâni.
Întindeți 1/3 din unt de plante sub fiecare sân.
Întindeți restul de 1/3 de unt de plante peste tot în afara sânilor.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii de ambele părți ale grătarului de cărbune și așezați o tigaie de folie între cele două grămezi de cărbuni.
Așezați o bucată de lemn pe o grămadă de cărbuni. Acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Așezați sânii de curcan pe grătarul grătarului situat peste tigaia din folie, capacul, poziționând aerisirea superioară opusă bucății de lemn. Gatiti pana cand un termometru cu citire instantanee inregistreaza 160 de grade F in cea mai groasa parte a sanului, aproximativ 1 1/2 pana la 2 ore.
Scoateți curcanul de pe grătar și lăsați să se odihnească, neacoperit, timp de 20 până la 30 de minute.
Scoateți sânii din os, feliați și serviți.