Piept de curcan frecat cu ierburi prăjite la grătar

Piept de curcan frecat cu ierburi prăjite la grătar
Pieptul de curcan frecat cu ierburi prăjite la grătar este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 304 calorii, 28G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 48 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, cimbru, salvie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Curcan prăjit la grătar cu unt de muștar din plante, Piept De Curcan Prăjit Frecat Cu Ierburi, și Curcan frecat cu ierburi.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună apă, sare și zahăr într-un recipient mare până când sarea și zahărul sunt dizolvate. Scufundați sânii de curcan în saramură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Așezați recipientul în frigider și saramură timp de 8 până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
3
Chiar înainte de a scoate curcanul din saramură, amestecați untul, usturoiul, oregano, cimbru, rozmarin, salvie, maghiran, muștar, sare, piper, coajă de lămâie și ardei roșu zdrobit într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
MaghiranMaghiran
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Scoateți curcanul din saramură și uscați-l cu prosoape de hârtie în interior și în exterior. Folosind degetele, separați ușor pielea de carne sub sâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Întindeți 1/3 din unt de plante sub fiecare sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Întindeți restul de 1/3 de unt de plante peste tot în afara sânilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii de ambele părți ale grătarului de cărbune și așezați o tigaie de folie între cele două grămezi de cărbuni.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Așezați o bucată de lemn pe o grămadă de cărbuni. Acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Așezați sânii de curcan pe grătarul grătarului situat peste tigaia din folie, capacul, poziționând aerisirea superioară opusă bucății de lemn. Gatiti pana cand un termometru cu citire instantanee inregistreaza 160 de grade F in cea mai groasa parte a sanului, aproximativ 1 1/2 pana la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Scoateți curcanul de pe grătar și lăsați să se odihnească, neacoperit, timp de 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
11
Scoateți sânii din os, feliați și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
DificultateExpert
Gata În11 hrs
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista