Piept De Curcan Cu Muștar De Miere La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de curcan cu muștar de miere la grătar. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $3.53 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 61G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 323 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de pansament cu miere-muștar, sare, piept de curcan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Miere-Muștar Piept De Curcan, Piept de curcan la grătar cu glazură de miere-mere, și Miere La GRĂTAR-Piept De Curcan Cu Saramură Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă utilizați grătar cu cărbune, așezați tava de picurare cu apă de 1/2 inch direct sub zona de grătar și aranjați cărbuni în jurul marginii focarului.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură indirectă.
Într-un castron mic, amestecați busuiocul, rozmarinul, sarea și piperul. Frecați amestecul de busuioc pe toate părțile curcanului. Introduceți termometrul pentru carne de grătar, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a curcanului și să nu atingă osul.
Așezați curcanul, cu pielea în jos, pe grătar peste tigaia de picurare sau peste partea neîncălzită a grătarului cu gaz.
Periați cu pansament. Acoperiți și grătiți la foc mediu 30 de minute. Întoarceți curcanul; periați cu pansament. Acoperiți și grătiți cu 2 până la 3 ore mai mult, perindând ocazional cu pansament, până când termometrul citește 77° și sucul de curcan nu mai este roz când centrul este tăiat.
Scoateți curcanul de pe grătar; acoperiți cu folie.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.