Piept de curcan cu aragaz lent cu sos de ceapă de afine

Piept de curcan cu aragaz lent cu sos de ceapă de afine
Slow-aragaz piept de curcan cu sos de afine-ceapa este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8. O porție conține 332 calorii, 49G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $3.05 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, sos de afine jeleu, muștar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept de curcan cu aragaz lent cu sos, Piept de curcan de afine cu sos, și Piept De Curcan Prăjit Lent Cu Sos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați și aruncați pielea de pe pieptul de curcan; puneți curcanul în aragaz lent de 5 până la 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Într-un castron mic, amestecați sosul de afine, amestecul de supă, muștarul și sarea până se omogenizează bine; se toarnă peste curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Capac; gatiti la setare scazuta 6 pana la 7 ore sau pana cand termometrul de carne introdus in cea mai groasa portiune de piept de curcan citeste 77°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4
Cu aproximativ 15 minute înainte de servire, scoateți curcanul din aragazul lent; așezați pe scândură și acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
Așezați strecurătoarea fină peste cratița de 3 litri. Turnați cu grijă sucurile de gătit din aragazul lent prin strecurătoare în cratiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6
Într-un castron mic, amestecați apa și amidonul de porumb până se omogenizează; se amestecă în lichid strecurat în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare, amestecând continuu; se fierbe 1 minut.
8
Tăiați curcanul în felii; aranjați pe platoul de servire. Puneți aproximativ 1/2 cană de sos peste curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
9
Se servește cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista