Piept de curcan cu aragaz lent cu sos de ceapă de afine
Slow-aragaz piept de curcan cu sos de afine-ceapa este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8. O porție conține 332 calorii, 49G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $3.05 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, sos de afine jeleu, muștar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept de curcan cu aragaz lent cu sos, Piept de curcan de afine cu sos, și Piept De Curcan Prăjit Lent Cu Sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați și aruncați pielea de pe pieptul de curcan; puneți curcanul în aragaz lent de 5 până la 6 litri.
Într-un castron mic, amestecați sosul de afine, amestecul de supă, muștarul și sarea până se omogenizează bine; se toarnă peste curcan.
Capac; gatiti la setare scazuta 6 pana la 7 ore sau pana cand termometrul de carne introdus in cea mai groasa portiune de piept de curcan citeste 77°.
Cu aproximativ 15 minute înainte de servire, scoateți curcanul din aragazul lent; așezați pe scândură și acoperiți pentru a se încălzi.
Așezați strecurătoarea fină peste cratița de 3 litri. Turnați cu grijă sucurile de gătit din aragazul lent prin strecurătoare în cratiță.
Într-un castron mic, amestecați apa și amidonul de porumb până se omogenizează; se amestecă în lichid strecurat în cratiță.
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare, amestecând continuu; se fierbe 1 minut.
Tăiați curcanul în felii; aranjați pe platoul de servire. Puneți aproximativ 1/2 cană de sos peste curcan.
Se servește cu sosul rămas.