Piept cu umplutura spanac Herbed ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 197 calorii. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $2.57 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Dacă aveți cimbru, bulion de pui, tulpini de țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Încercați Umplutură De Castane Cu Ierburi, Umplutură De Pâine Cu Ierburi, și Umplutură De Stridii Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se adauga ceapa, usturoiul si cimbru;saut pana se inmoaie ceapa, aproximativ 5 minute. Se răcește 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
Cimbru
3
Se amestecă spanacul și matzo. Se condimentează umplutura cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Umplutură
Spanac
Matzo
4
Se amestecă în ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Tăiați buzunarul adânc în 1 parte a pieptului, lăsând marginea de carne de 3/4 inci netăiată pe cele 3 părți rămase. Umpleți buzunarul cu umplutură. Frigarui sau coase buzunar închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
3
Presărați sare și piper pe toată pieptul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
4
Aranjați jumătate de ceapă în fundul tăvii mari de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
5
Așezați pieptul, cu partea grasă în sus, pe ceapă. Top piept cu ceapa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
6
Se toarnă 1/4 cană bulion în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Coaceți pieptul descoperit până când carnea și ceapa încep să se rumenească, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Adăugați morcovi, țelină, usturoi, cimbru și frunze de dafin în tigaie în jurul pieptului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Morcov
țelină
Usturoi
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Se toarnă restul de 2 căni de bulion peste. Acoperiți tigaia cu folie. Reduceți temperatura la 300 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
10
Coaceți pieptul până se înmoaie, cu aproximativ 2 1/2 ore mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Scoateți din cuptor. Descoperiți tigaia; lăsați pieptul să stea 30 de minute.Tăiați subțire pieptul peste cereale. Se suprapun felii pe platou. Înconjurați cu legume din tigaie. Scoateți grăsimea din sucurile de tigaie; condimentați sucurile cu sare și piper.