Piept cu păstârnac, praz și ceapă verde

Piept cu păstârnac, praz și ceapă verde
Pieptul de rețetă cu păstârnac, praz și ceapă verde ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 2 ore și 50 de minute. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $ 4.0 pe portie. Acest curs principal are 556 calorii, 46G de proteine, și 19g de grăsime per portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de păstârnac, piept, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Praz și păstârnac: Sotate sau cremate, Piept prăjit în bere cu păstârnac și ciuperci, și Piept fiert cu bere cu morcovi și păstârnac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-o oală mare, încălziți uleiul de canola la foc mare. Când uleiul începe să fumeze ușor, condimentează ambele părți ale pieptului cu sare și piper, după gust. Folosiți clești metalici pentru a adăuga carnea în oală. Dacă uleiul este suficient de fierbinte, carnea nu se va lipi de fund. Gatiti, netulburat, pe prima parte pana se rumeneste, aproximativ 3 pana la 5 minute. Întoarceți-vă și rumeniți pe cealaltă parte, aproximativ 3 până la 5 minute suplimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
3
Scoateți carnea din oală și puneți-o pe o foaie de copt pentru a se odihni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
4
Combinați pasta de usturoi și ceapa verde într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Întindeți jumătate din amestec peste piept. Întoarceți carnea și adăugați amestecul rămas pe cealaltă parte. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
6
În același vas, la foc mic și adăugați păstârnacul. Condimentează-le cu puțină sare și puțin 1 lingură de zahăr brun. Se amestecă pentru a acoperi cu uleiul și se gătește până se înmoaie ușor, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
PăstârnacPăstârnac
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
7
Adăugați 2 linguri de oțet de cidru de mere și prazul și rumeniți-le ușor, aproximativ 3 până la 5 minute. Reglați condimentele cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa GustHartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
8
Se toarnă vinul și se lasă să se reducă timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Presărați legumele cu restul de 1/4 cană de zahăr brun și un alt vârf de sare. Gatiti-le pana se rumenesc, inca 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
10
Adăugați pieptul în oală și amestecați 2 până la 3 căni din bulionul de vită. Aduceți stocul la foc mic. Glisați-l în centrul cuptorului și gătiți timp de 1 oră. Verificați nivelul lichidului, adăugând apă, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
11
Scoateți vasul din cuptor, gustați și re-condimentați, dacă este necesar. Întoarceți oala la cuptor și gătiți pieptul până când carnea este fragedă atunci când este străpunsă cu o furculiță, încă 1 până la 1 1/2 ore (Vezi nota bucătarului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
12
Scoateți vasul din cuptor și transferați carnea într-un platou. Aranjați legumele alături și puneți sosul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate47
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista