Reteta piept de hrean cu morcovi este gata în aproximativ 5 ore și 15 minute și este cu siguranță un excelent lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Acest curs principal are 647 calorii, 62g de proteine, și 25g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 6,08 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Dacă aveți la îndemână sare kosher, rozmarin, hrean și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până vin roșu corpolent ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri de semolă cu compot de smochine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este mare. Încercați Piept Cu Gremolata De Hrean, Piept de hrean al lui Gail Simmons, și Piept de vită cu sos de hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți pieptul: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Condimentează generos pieptul cu sare și piper, apoi acoperă cu făina într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare sau o oală rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Rumeniți pieptul pe toate părțile, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
3
Transferați carnea pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați ceapa și 2 lingurițe de sare în oală și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până când ceapa se caramelizează, încă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Adăugați pasta de roșii și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
7
Adăugați vinul și 1 cană de apă, răzuind bucățile rumenite din fundul oalei. Se amestecă zahărul. Reduceți căldura pentru a menține un foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Legați țelina, rozmarinul și frunzele de dafin împreună cu sfoara de bucătărie și adăugați în oală împreună cu pieptul și morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Tăiați o rundă de hârtie pergament pentru a se potrivi în interiorul vasului; așezați direct deasupra lichidului, apoi acoperiți cu capacul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Transferați la cuptor și gătiți 3 ore, 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Între timp, faceți crusta: tocați și zdrobiți usturoiul cu 1 linguriță de sare. Răciți gros hreanul. Se toacă pătrunjelul cu hreanul și pasta de usturoi până când amestecul este umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Carne Măcinată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
12
Scoateți vasul din cuptor, aruncați pergamentul și transferați carnea pe o foaie de copt cu margini. Creșteți temperatura cuptorului la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Ungeți partea superioară a pieptului cu muștarul, apoi bateți cu amestecul de hrean. Întoarceți carnea în oală și coaceți, neacoperită, până când crusta este aurie, 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
14
Transferați pieptul pe o tăietură. Aruncați pachetul de țelină-plantă și degresați grăsimea din lichidul de braising; subțiați lichidul rămas cu apă, dacă doriți. Feliați carnea împotriva bobului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
15
Se servește cu morcovii, ceapa și lichidul de fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore