Piele De Cartofi Marca Daisy
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten? Piei de cartofi marca Daisy ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 245 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 53 de cenți pe porție. 123 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de brânză cheddar, cartofi de copt, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Un ceainic de brand cip de cartofi fel de Picnic, Supă de cartofi la cuptor încărcată cu piei de cartofi prăjiți crocanți, și Piei de cartofi dulci de două ori coapte cu Pecan Streusel (caserola individuală de cartofi dulci akan).
Instrucțiuni
Ungeți ușor exteriorul cartofilor, tăiați fanta mică în partea de sus și coaceți la 425 de grade timp de 45 de minute sau până când este moale.
Se lasă să stea până se răcește suficient pentru a se manipula (aproximativ 15 minute).
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime și scoateți cartoful gătit, lăsând un strat foarte subțire de cartof. (Salvați cartoful gătit pentru piure de cartofi sau maro hash.)
Periați exteriorul și interiorul pieilor cu unt topit.
Presărați interiorul cu sare condimentată și parmezan.
Așezați pe o foaie de copt ușor unsă.
Coaceți timp de 8 minute sau până când sunt crocante și bulbucate. Umpleți fiecare cu brânză Cheddar și slănină.
Coaceți 3 minute sau până când brânza este topită. Se acoperă cu o păpușă de smântână și se presară de arpagic.