Piei De Cartofi Prăjiți Ole
Piei de cartofi prăjiți Ole este un fără gluten rețetă cu 16 porții. O porție conține 270 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți brânză cheddar, sare, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 35%. Încercați Supă de cartofi la cuptor încărcată cu piei de cartofi prăjiți crocanți, Piei De Cartofi Prăjiți, și Piei de cartofi dulci coapte de două ori cu Pecan Streusel (caserolă individuală de cartofi dulci akan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați cartofii; înțepați fiecare cartof de mai multe ori cu o furculiță.
Coaceți la 400 timp de 1 oră sau până când cartofii sunt gata.
Se sotează ardeiul roșu și ceapa verde în margarină într-o tigaie mare la foc mediu-mare 3 minute sau până se înmoaie. Se amestecă porumbul, pudra de chili și sarea; se sotează 3 minute sau până se înmoaie.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Se amestecă smântâna și coriandrul tocat. Pune deoparte.
Lăsați cartofii să se răcească la atingere.
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime. Scoateți cu grijă pulpa, lăsând coji groase de aproximativ 1/8 inch.
Tăiați fiecare coajă pe jumătate pe lungime. Rezervați pulpa de cartofi pentru o altă utilizare.
Se toarnă ulei la adâncimea de 2 până la 3 inci într-un cuptor olandez. Prăjiți cojile în ulei fierbinte (37
timp de 1 până la 2 minute sau până se rumenesc. Inversați și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Așezați cojile, cu pielea în jos, pe o foaie de copt unsă. Puneți amestecul de porumb uniform în coji; presărați uniform cu brânză. Se fierbe 5 1/2 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 2 până la 3 minute sau până când brânza se topește.
Garnisiți cu crenguțe de coriandru, dacă doriți.