Piei De Cartofi Cu Slănină Canadiană
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da piei de cartofi bacon Canadian un try. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 281 calorii. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 99 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână pudră de chili, slănină Canadiană, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Piei De Cartofi Gourmet Canadieni, Piei De Cartofi Bacon, și Piei De Cartofi Bacon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii pe o farfurie sigură pentru cuptorul cu microunde; înțepați cu o furculiță. Cuptor cu microunde, neacoperit, la înălțime timp de 14-17 minute sau până când este fraged, dar ferm, întorcându-se o dată.
Tăiați fiecare cartof pe jumătate pe lungime. Scoateți pulpa, lăsând un 1/4-in. coajă (aruncați pulpa sau salvați pentru o altă utilizare).
Combinați sosul de ulei și piper; periați cojile de cartofi.
Se presară cu pudră de chili.
Tăiați fiecare coajă de cartof pe jumătate pe lungime.
Așezați pe foi de copt acoperite cu spray de gătit.
Se presară cu Roșia, slănina, ceapa și brânza.
Coaceți la 450 de minute timp de 12-14 minute sau până când se încălzește și se topește brânza.